Suzz Consulting

Att vara ÄKTA i det man gör är viktigt, att leverera det där lilla extra och kunna se utveckling av både personer och bolag är det som driver mig i min verksamhet. Och min mission är att just hjälpa bolag och medarbetare till att våga och ta nästa steg i sin resa på ett värdegrundade och hållbart sätt.

Att vara ett värdegrundande bolag är något som jag brinner för och i mina tidigare uppdrag så blir det så tydligt i vad det innebär för en verksamhet. Hur det påverkar och formar både bolaget i sig men även personerna i det. Hur den kan får bolaget att växa på så många olika plan.

Jag har under många år drivit bolag, utvecklat affärsområden, implementerat nya produkter/tjänster i olika typer av verksamheter. Bildat personalgrupper som trivs och utvecklats. Inspirerat andra med föreläsningar och i olika artiklar. Med de erfarenheter jag har hjälper jag er att utveckla ert bolag och era medarbetare till att ta bolaget till nästa nivå på ett hållbart och sunt sätt.

Vad står då Suzz Consulting för, vad är min värdegrund?
Att vara äkta och sann i det jag gör, ha roligt och tro på mig själv, ha självinsikt och våga utmana mig i nya situationer, det är det som i slutändan utvecklar mig och gör mig till en bättre person, ledare och medmänniska.

__

Ä – Ärlig, att vara sann mot mig själv och andra
K – Karismatisk, att inspirera och brinna för något jag tror på
T – Tydlig, att vara tydlig i min kommunikation och mitt sätt att vara och förmedla
A – Ansvarsfull, det är mitt eget ansvar att utvecklas