True Leadership

Häng med på en ledarskapsresa utöver det vanliga som både ger en härlig energi och garanterad utveckling på flera personliga plan. Att våga utmana sig själv ger personlig utveckling, att ha en god självinsikt och en vilja att förändra likaså.

Att under tre dagar ge sig ut i vildmarken på hästryggen ger dig mer insikter och verktyg att använda i din dagliga verksamhet och i ditt ledarskap än vad du kan tänka dig. Hur du hanterar din häst och vad du måste tänka på är något som kommer att utveckla sig mer och mer under de dagar vi har tillsammans. Att samtidigt vara ute i naturen, få uppleva de vyer och det i ett samspel med hästen är en ynnest och något som du kommer att ta med dig resten av livet. Att sedan göra det tillsammans med andra personer som delar med sig av sina erfarenheter och personligheter gör att vi får en härlig gruppdynamik. Vi lovar att du kommer ha en känsla av upprymdhet, energi och en inre styrka när du lämnar ranchen och beger dig hem till verkligheten igen.

Det som vi önskar av dig är att du vågar fart och fläkt, en vilja att utvecklas, tycker om socialt samspel i enklare miljö och att vara ute i natur och runt hästar. Ingen större hästvana krävs utan en stark vilja att utmana sig själv och våga.
I True Leadership
resan så ingår:
• Transfer t/r Luleå till ranchen i Stockfors
• Middagar, luncher, frukostar
• Häst inkl utrustning så som t ex chaps, oljerock och cowboyhatt
• Samtal och diskussioner i grupp under hela resan
• Personliga återkopplingar och samtal efter resan
• Förberedande material – agenda och information
När?
True Leadership Ladies
Torsdag den 23  maj till söndag den 26 maj, 2019

True Leadership Mix – ledarskapsresan för både honom och henne

Torsdag den 3 oktober till söndag den 6 oktober, 2019

Cowgirl eller Cowboy – hänger du med?
Låt mig inspirerar dig, hör av dig till mig för mer information och bokning!